Педагогічне кредо

"Якщо хочеш бути красивим, працюй до самозабуття, працюй так, щоб ти відчував себе творцем, майстром, господарем в улюбленому ділі. Працюй так, щоб очі твої виражали одухотвореність великим людським щастям – щастям творчості".

В. Сухомлинський

четвер, 24 грудня 2015 р.

НОВОРІЧНИЙ НАСТРІЙ КРИВОРІЗЬКОЇ ГІМНАЗІЇ №127
Загальноосвітні навчальні заклади міста Кривого Рогу до новорічно-різдвяних свят прикрашали та оздоблювали свої фасади, вестибюлі, коридори, адже кожна школа, гімназія, ліцей – це частина певного мікрорайону міста, тому виконує і виховну, і естетичну, і культурну функції для городян.
У КГ №127 підійшли до оздоблення закладу з фантазією. Крім традиційних гірлянд, іграшок, використовувалися паперові витинанки, зображення фігур новорічних та казкових персонажів. А як оригінально виглядає виставка штучних ялинок, власноруч виготовлених учнями, педагогами та батьками.
А зимовий парк із засніженими деревами, ліхтарями, між якими блукають засніженими стежками олені. А камін із кріслом, в якому хочеться перепочити, заплющити очі, поринути в новорічну казку. А ось і родина мавпочок крокує сходами, наче веде за собою Новий рік Мавпи.

Немає коментарів:

Дописати коментар