Педагогічне кредо

"Якщо хочеш бути красивим, працюй до самозабуття, працюй так, щоб ти відчував себе творцем, майстром, господарем в улюбленому ділі. Працюй так, щоб очі твої виражали одухотвореність великим людським щастям – щастям творчості".

В. Сухомлинський

четвер, 31 березня 2016 р.

МІСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР "РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ТА ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВЧИТЕЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ"
31 березня на базі КЗШ №125 відбувся науково-практичний семінар для заступників директорів з НВР, керівників РМО вчителів української мови і літератури та молодих спеціалістів-філологів «Розвиток професійної компетентності та педагогічної майстерності вчителя української мови і літератури як основа соціалізації особистості». У роботі семінару взяли участь заступник директора з НВР Бущенко В.А. та директор КГ №127 Воробйова А.А., яка виступила з доповіддю на тему "Застосування лінгвокультурологічного підходу до навчання української мови і літератури в загальноосвітній школі як засіб формування національно-культурної ідентичності учнів".
  

Немає коментарів:

Дописати коментар